Bebessi Uyuyan Ayıcık Nakışlı Silgi Bebessi
Bebessi Uyuyan Ayıcık Nakışlı Silgi Bebessi

Bebessi Uyuyan Ayıcık Nakışlı Silgi Bebessi

Marka : Bebessi
İndirim Oranı : %26 İndirim
Fiyat : ₺66,57(KDV Dahil)
İndirimli : ₺49,31(KDV Dahil)
₺6,05 'den başlayan taksitlerle
Hızlı Kargo

Uyuyan Ayıcık Nakışlı Silgi Bebessi

Yıkama derecesi: 30°C Ürün Bedenleri: Bebek Havlu Renk: Markanın ait olduğu ülke: Türkiye Üretim yeri: Türkiye Ürün Açıklaması: Uyuyan Ayıcık Nakışlı Silgi Bebessi

 

 

 

Bebek ve Çocuklarınız için ürünlerimizi güvenle satın alabilirsiniz. Ürünlerimizde kullanılan kumaşlar, Türkiye'deki yerli pamuk üreticilerden temin edilir. Sağlıklı, nefes alabilen kumaşlara dönüştürülerek  %100 Pamuk ürünler olarak satışa sunulur.

 

Terletme yapmayan pamuklu kumaştan üretilen ürünlerimiz her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Üzerinde bulunan baskılar su bazlı olduğundan, bebeğiniz ve çocuğunuzun sağlığı için herhangi bir kanserojen madde içermez.

 

Mağazamızdan satın aldığınız Ürünler Türkiye’de faaliyeti’de bulunan ve %100 Türk sermayeli firmalardan tedarik edilmektedir. Bu firmalarımız Anne ve Çocuk Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren konusunda uzmanlaşmış firmalardır.

 

Mağazamızdan sipariş vermiş olduğunuz ürünler Türkiye’de bulunan mağazamızdan  sizin için güvenilir ve sorunsuz paketleme ile hazırlanıp en kısa zamanda size ulaştırmak için kargoya teslim edilir.

 

Vipbebe Türkiye ve Avrupa ülkerlerinde satış yapan bebek moda ürünleri satan yerel bir markadır. Ailelerin hayatlarını kolaylaştıracak, şık ve trend ürünleri temin edebileceğiniz Vipbebe; Siz değerli müşterilerimize en hızlı ve sorunsuz bir şekilde ürünleri ulaştırma cabası içindedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR